Infidelitatea – Un bărbat infidel nu te va iubi așa cum meriți…

Infidelitatea – O persoană care înșală se va iubi pe sine mai mult decât te iubește pe tine. Ea își va pune în mod egoist dorințele în fața nevoilor tale. Aceasta va prioritiza orice altceva înaintea ta.

Te va face să te simți ca și cum nu ai fii de ajuns. Te va face să te întrebi dacă trebuie să schimbi modul în care te îmbraci, modul în care vorbești, modul în care gândești. Te poate face să te simți incredibil de nesigură, chiar dacă nu ai făcut nimic rău.

Atunci când ești implicată într-o relație cu o persoană infidelă, aceasta te va face să lupți pentru afecțiunea sa. Vei încerca din răsputeri să o impresionezi, pentru ca să zâmbească așa cum obișnuia să o facă la început, dar nimic din ce vei face nu va fi suficient pentru ea. Te vei simți ca și cum ai fii prinsă într-o relație unilaterală în care faci toată munca grea.

Un înșelător te va face să te întrebi dacă ești delirantă. Poveștile lui nu se vor intersecta cu ale tale și atunci când îl vei întreba despre ele, va nega diferențele. Prin urmare, îți va pune la îndoială propriile amintiri, propria ta sănătate psihică.

Când aflii adevărul, acesta îți va cere scuze pentru că te-a rănit, chiar dacă nu-i pare rău pentru ceea ce a făcut. Doar îi pare rău că ai aflat despre tot ceea ce a încercat să ascundă de tine. Îi pare rău că există o șansă să te piardă acum că ai văzut ce fel de persoană este de fapt.

Citește și :   Filmulete motivationale

Te va răni din nou și din nou dacă îi vei da ocazia. În loc să fie recunoscător pentru faptul că i-ai dat o a doua șansă, el va crede că ești moale. Va presupune că îl vei ierta dacă va continua să te înșele, așa că nu va avea motive să-și schimbe comportamentul.

Nu își poate da seama de câtă durere îți provoacă, fiind prea concentrat pe el însuși. Este obsedat de sine. S-ar putea să se comporte ca și cum te-ar iubi, dar acțiunile lui demonstrează că îi pasă doar de el însuși.

Acesta te va convinge că nu este un tip rău. Va găsi o cale de a răsuci situația, îți poate spune că te-a înșelat doar pentru că nu ați făcut dragoste suficient de mult sau pentru că nu i-ai acordat suficientă atenție. Chiar dacă el a fost cel care a greșit, va găsi o cale prin care te va învinovăți pe tine.

O persoană care îți afișează infidelitatea te va face să crezi lucruri oribile despre tine, lucruri pe care nu meriți să le auzi, mai ales din vocile din capul tău. Acesta nu te va iubi așa cum ți-ai dori să fii iubită. Nu va răspunde așteptărilor tale. Te va dezamăgi din nou și din nou – până când vei lua decizia de a pleca pentru totdeauna.

Infidelitate
Infidelitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: