Un pas hotărât către existență

Mai mult decât iubire, doresc să fie pace.

Îmi doresc un tip de relație care să mă provoace. O perspectivă proaspătă, care să-mi stârnească interesul. Nu întoarceți privirea după mine dacă aveți opțiuni dar o perioadă limitată de timp. Toată lumea are un corp, dar îi poți vedea sufletul?

Ceea ce mă face sfânt este că sunt amabil, moale și dulce. Cred că ai putea învăța lucruri interesante de la mine. Cred că mi-aș putea atinge potențialul dacă vei merge alături de mine.

Înțeleg că ești conștientă – Ești frumoasă. Multe suflete slabe cad în genunchi pentru tine. Trebuie să fie vorba de culoarea ochilor tăi maro, sau poate sunt albaștrii ca marea ori nuanța aceea perfectă de verde care îmi place mie.

Am cicatrici pe față, spațiu subtil între dinți. Departe de a fi perfect, de fapt imperfect dar am un suflet deschis și frumos.

Nu sunt genul de frumos care nu are defecte, ci genul care este foarte defectuos.  Am vorbit cu cineva zilele trecute care mi-a spus că sunt un pește într-un bol cu apă. Am râs și am răspuns – Îmi pare rău, prietene, că te înșeli, dar eu nu sunt peștele. Vezi tu, eu sunt oceanul în care acesta înoată.

Nu vreau să sune clișeic, dar vă rog să înțelegeți că nu sunt ca restul. Nu îmi pasă de fizicul tău, așa că nu este nevoie să încerci să impresionezi. Aș vrea mai degrabă să-ți dezbrac mintea, acea esență spirituală care trăiește în tine – este divină.

Energie futuristă, înveliș norocos, scufundarea profundă în bazinul nesiguranțelor noastre, vindecarea traumelor, mângâierea durerii, iubirea defectelor noastre. Am trecut prin toate acestea, dar am speranță și încredere.

Și când nu vom mai fi împreună, vei crede în dragoste, vei învăța să dansezi, vei crede în mântuire, în minuni și vei privi stelele și te vei întreba cum se aliniază atât de perfect fără ca Dumnezeu să depună și cel mai mic efort.

Voi fi un bun ascultător atât timp cât iți vei face rolul de protector al meu.

Și cu încrederea obținută, cum ai putea vreodată să subestimezi magnitudinea valorii tale?

Scroll to Top